Levitra Receptfritt

Om du någonsin varit med om att du haft svårt att få erektion eller lyckats hålla det tillräckligt länge för att kunna fullborda ett samlag är det möjligt att du drabbats av det som i allmänt, vardagligt språk brukar kallas för impotens. Den mer exakta medicinska termen för fenomen kallas erektil dysfunktion och utgör en typ av sexuell funktion. Det är mycket vanligt att de som drabbas av såväl erektil dysfunktion som andra sexuella dysfunktioner att uppleva en känsla av bristande kontroll inför den situation som de befinner sig. Detta är naturligtvis både demoraliserande och psykologiskt sett påfrestande, något som vidare spär på eventuella psykologiska faktorer som gör det svårt för en man att bibehålla eller få en erektion. Man känner sig ofta väldigt utelämnad och ensam i sin situation: det är inte en enkel sak att erkänna, eller att föra på tal – i somliga fall ens i kontakten med läkare. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg är att detta är ett hälsotillstånd som kan drabba precis vem som helst, i vilken ålder som helst – även fast det är avsevärt vanligare bland äldre män: och att det är väldigt vanligt förekommande, mycket vanligare än vad man kanske skulle kunna tro.

Innehåll:

 1. Vad är vinsten med att köpa generiska läkemedel
 2. Vad är det tryggaste alternativet för dig som kund
 3. Går det att köpa läkemedel utan recept
 4. Hur länge sitter effekten av Levitra i
 5. Vad är det optimala sättet att förvara Levitra

Man undrar naturligtvis varför man drabbats av detta problem. Det finns många orsaker till varför man drabbas av erektil dysfunktion (eller E.D) är många och varierade. Det kan bero på allt från en ohälsosam livsstil, kroniska sjukdomar som påverkar cirkulationen i kroppen, fysiska trauman eller vara rent psykologiskt betingat. Några av de mest vanliga bidragande orsakerna, eller faktiska orsakerna inkluderar:

 • skador på nerverna i kroppen på grund av en olycka;
 • tidigare genomgången stroke eller hjärtinfarkt;
 • nedsatt lever- och njurfunktion;
 • läkemedelsbehandlingar;
 • långvarig stress och ångest;
 • depression och utbrändhet.

Erektil dysfunktion är ett mycket väldokumenterat fenomen och behandlas effektivt världen över genom en uppsjö olika metoder, såsom terapi, medicinska ingrepp men i första hand genom läkemedel i kombination med terapi (såsom kognitiv beteendeterapi). Ett mycket vanligt förekommande läkemedel mot erektil dysfunktion är generisk Levitra, ett läkemedel som tillhör kategorin PDE-hämmare. Levitra utvecklades ursprungligen av företaget Bayer för att behandla erektil dysfunktion och är känt för att ge en mer kortvarig, men mer intensiv reaktion än andra ED-läkemedel. Hos oss kan du köpa generisk Levitra receptfritt.

Vad är vinsten med att köpa generiska läkemedel

Men om det redan finns ett Levitra, vad är då generisk Levitra? Det hela är egentligen ganska enkelt: generiska läkemedel, oavsett om det handlar om Levitra eller något helt annat är ett läkemedel som tagits fram och producerats av ett annat företag än det bolag som ursprungligen forskade fram det. Detta kan bero på att upphovsrätten till läkemedlet gått ut, eller att det öppnats upp för tredjepartsalternativ genom lagar och bestämmelser. Det väsentliga är det generiska läkemedlet är funktionellt identiskt med det ursprungliga preparatet: bägge innehåller samma aktiva ingrediens (vardenafil) och verkar på kroppen på samma sätt. Bägge har producerats under sterila, professionella förhållanden.

Varför då köpa generisk Levitra? I alla sammanhang är generiska alternativ avsevärt mycket mer prisvärda än sina varumärkesskyddade kusiner – och det är också kostnaden för kunden som utgör den största skillnaden. Eftersom det företag som producerat generikan slipper tillhörande utvecklingskostnader samt inte spenderar lika mycket på annonsering och marknadsföring, blir också priset rejält mycket lägre för dig som konsument. När du köper Levitra på nätet är vinsten i första hand kostnaden för dig, samt en del andra faktorer såsom bekvämlighet. Generiska alternativ tenderar även att erbjuda betydligt fler doseringsalternativ.

Vad är det tryggaste alternativet för dig som kund

Tveklöst är det så att det finns otroligt mycket alternativ för dig som hellre köper dina läkemedel på nätet än via ett fysiskt apotek. Detta är en fördel, så till vida att dina alternativ blir många fler – du kan ta god tid på dig att hitta en butik som erbjuder det du vill ha, till priser som passar dig. Nackdelen med tillväxten av onlineapotek är dessvärre mängden icke-seriösa aktörer på marknaden. När du ska köpa Levitra utan recept i Sverige vill vi hävda att du redan hittat ett mycket bra alternativ i oss, med mångårig erfarenhet och kompetent personal. Det är viktigt att vara kritisk i sitt tänkande när det kommer till onlinehandel i största allmänhet, men vikten blir destå större när det kommer till läkemedel. Det finns aktörer som säljer varor av låg kvalitet eller direkta falska läkemedel. Tänk på att det som låter som det är för bra för att vara sant högst troligt också är det. Handlare som erbjuder dig stora gratisprover vid köp av en viss mängd, eller rabatter som känns överdrivet höga bör försöka skapa sig en uppfattning om först, innan man slår till. Det är möjligt att allt är i sin ordning, men det skadar inte att vara på den säkra sidan.

Går det att köpa läkemedel utan recept

Ett läkarbesök och en ordination är det vanligaste sättet som ED-medicin skrivs ut på. Detta för att bland annat säkerställa att det finns några potentiella hälsorisker med att sätta in behandlingen, eller annan pågående medicinering som inte är lämplig att kombinera med Levitra. Om du emellertid känner till din hälsosituation finns det även möjlighet för dig som kund att beställa Levitra på nätet hos oss.

Priset på generisk Levitra – var finner man de bästa erbjudandena

Vårt pris på generisk Levitra är bland det lägsta man kan hitta – vi erbjuder dessutom dig som kund fullgod service och tar din säkerhet och sekretess på största allvar. Även om det kan finnas säljare som erbjuder läkemedlet till lägre priser bör man beakta att alltför generösa priser kan vara tecken på en oseriös säljare.

Vad finns det för hälsorisker förenade med generisk Levitra – när bör man ta det

Du kan ta generisk Levitra om du vet att du inte har några av de hälsotillstånd som gör direkt olämpligt för dig att använda Levitra och du är en man med erektil dysfunktion. Detta gäller i synnerhet dig som tar läkemedel innehållande nitrat, som inte under några omständigheter bör kombineras med Levitra. Det finns ett antal andra situationer där du inte bör använda Levitra utan att först ha konsulterat med en läkare (ej uttömmande):

 • om du tar mediciner mot kärlkramp;
 • om du tar någon medicin som påverkar hjärtats rytm;
 • så kallade alfa-receptorblockerare, en typ av antidepressiv medicinering;
 • om du behandlas med något annat läkemedel för erektil dysfunktion.

I övrigt så är Levitra – såsom de flesta generiska läkemedel – funktionellt identisk med det varumärkesskyddade läkemedlet från Bayer.

Levitra verkar genom en aktiv ingrediens som kallas för vardenafil: dess effekt i kroppen är att göra musklerna kring penis mer avslappnade. Tack vare denna avslappnande effekten kan blodtillförseln till penis ske mer obehindrat. Det är detta som sedermera hjälper dig ha kvar din erektion. Att köpa Levitra på nätet kan vara ett jättebra alternativ om du vet att du har ED plus om du vet att du inte har några problem med hälsan dom gör det farligt för dig att ta det. Som alltid är det bra att vara välinformerad kring sina läkemedel och ifall just Levitra är lämpligt för dig att använda, givet din situation. Du har m

Den rekommenderade initiala dosen av generisk Levitra ligger på 10mg. Läkemedlet kan tas tillsammans med mat om så önskas. Man bör dock beakta att effekten av läkemedlet riskerar att försämras om den kombineras med mycket fet mat, alkohol eller juice från grapefruit.

Vilka situationer kan uppkomma där det är nödvändigt att uppsöka vården

Det beror mycket på omständigheterna. Exempelvis finns det andra mediciner som du kanske tar som orsaka potentiellt farliga bieffekter, om du tar dem tillsammans med Levitra. Skulle det uppstå en hälsosituation bör du bör alltid tala om för din läkare vilka mediciner du för tillfället står på. Var särskilt observant på följande symptom. Om du något av nedanstående symptom under ett pågående samlag, ring genast 112 då det kan vara tecken på ett livshotande tillstånd. Avbryt alltid direkt din behandling med Levitra direkt om du drabbats av symptomen ifråga:

 • yrsel eller fallyrsel, det vill säga yrsel som gör att du faller omkull eller nästan faller;
 • starkt illamående;
 • bröstsmärtor;
 • du får ett stånd som pågår i mer än fyra timmar eller som orsakar dig smärta;
 • om du upplever visuella störningar eller rubbningar i synfältet;
 • om du upplever ett ringande ljud i öronen;
 • om du upplever symptom associerade med en hjärtattack.

Hur länge sitter effekten av Levitra i

En behandling med generisk Levitra har uppmätts till att ge optimal effekt i samband med stimuli i upp till sex timmar.

Vad är ett lämpligt tidsintervall mellan behandlingstillfällena

Du bör aldrig ta generisk Levitra mer än en gång per dygn, det vill säga en gång per 24 timmar.

Vilka är några kända bieffekter av att ta Levitra

Precis som med nästan alla läkemedel kan de förekomma bieffekter i samband med att du tar generisk Levitra. Några av de vanligaste bieffekterna man kan få är följande.

 • ont i huvudet;
 • svullnader eller rodnar i ansiktet;
 • besvär med magen, visst illamående;
 • förkylningssymptom såsom nästappa eller rinnande näsa.

Dessa bieffekter behöver inte innebära att du ska sluta ta Levitra, men det är bra att vara informerad om vilka bieffekter som kan förekomma i samband med att du tar din medicinering. Dessa bieffekter är inte en uttömmande lista på alla möjliga bieffekter som finns, utan bara ett urval av de mest vanligen förekommande.

Vad är det optimala sättet att förvara Levitra

Du bör alltid förvara din Levitra på ett torrt och säkert ställe, och inte i närhet till starka värmekällor (såsom solljus) eller på ställen där läkemedlet riskerar utsättas för fukt.